15. päivä: sunnuntai 17.7

IMG_0974

Sunnuntai! Tänään oli lähtöpäivä, joka alkoi pakkaamisella ja huoneiden siivoamisella. Sen jälkeen oli luvassa ohjelmaa leiripaikan lähellä sijaitsevassa Buduresan kylässä. Vierailimme romaniseurakunnassa, jossa lauloimme, toimme terveisiä leiriltä ja minä vielä pidin puheen. Varsinaisen tilaisuuden jälkeen kylän lapset jäivät seurakunnalle ja heille oli opetus tuhlaajapojasta, jonka Sanna piti ja muut näytteli. Esitimme vielä Veri-draaman ja kun pastori Josef kysyi lopuksi, että kuinka moni haluaa seurata Jeesusta, kaikki lapset nostivat kätensä! Rukoillaan, että nämä lapset voisivat kasvaa lähellä Jeesusta ja löytäisivät paikkansa Hänen lapsenaan.

IMG_0891

Yhteiskuvan ja muutaman läpytysleikin jälkeen hyvästelimme kylän lapset ja palasimme viimeiselle lounaalle leirille. Juhlalounaaksi oli soppaa ja kaalikääryleitä. Aterian jälkeen Unkarin romanimission, OCM:n, johtajan poika tuli hakemaan osaa porukkaa pikkubussilla, joten oli haikeiden jäähyväisten vuoro. Tästä alkoi matka kohti Unkaria ja kaupunkia nimeltä Bekes. Meidän perhe ja Sini yöpyivät Fidan lähettien, Aarne ja Pirjo-Riitta Törmäsen, luona ja lopuille hommattiin kaksi huonetta läheisestä hostellista.

Kaiken kaikkiaan aktio on sujunut hyvin ja jännityksellä jäädään odottamaan, mitä tästä tulevaisuudessa seuraa. Olen tyytyväinen ja kiitollinen. Kiitos teille, jotka olette meitä muistaneet!

– Miika

IMG_0907