14. päivä: lauantai 16.7

IMG_20160711_162154

Buna ziua! Lauantai oli viimeinen leiripäivä ja samalla ainoa päivä, jolloin jouduimme olemaan kokoajan sisällä sateen vuoksi. Lapset olivat kylästä, jossa olimme muutamana edellisenä iltana olleet vierailemassa.
Päivä oli omalla tavallaan haasteellinen ja erilainen, koska sateen vuoksi meidän tuli keksiä lapsille leikkejä ja muita aktiviteetteja sisällä. Lisäksi tila jossa olimme ei ole kovin suuri, mikä toi lisää haastetta.

Leikimme lasten kanssa muun muassa pantomiimia ja leikkiä, jossa lapset jaetaan kahteen osaan ja heidän välilleen nostetaan lakana. Molemmilta puolilta yksi lapsi tulee lakanan viereen, ja kun lakana lasketaan, tulee mahdollisimman nopeasti sanoa vastakkaisen osapuolen nimi. Hävinnyt osapuoli joutuu siirtymään lakanan toiselle puolelle.

Myöhemmin teimme muun muassa evankeliumi-rannekkeet, lauloimme Jippii-lauluja romaniaksi ja lapset saivat myös koristella itselleen t-paidat. Lauloimme lasten kanssa myös vanhaa Ullavan lastenleireiltä tuttua laulua, jossa pojat laulavat halleluja ja tytöt kiitos Herralle. Tästä tuli hitti Jippii-laulun lisäksi, mikä oli todella hauskaa.

Vaikka jouduimme koko päivän olemaan sisätiloissa, oli hyvä huomata että lapset nauttivat silti todella paljon. Väsymys oli varmasti jo havaittavissa ohjaajista, mutta saimme ihmeellisesti voimia antaa lapsille vielä mahdollisimman paljon rakkautta ja huomiota muun muassa halaamalla ja hymyilemällä.

Illalla pidimme viimeisen iltahartauden tällä kertaa yhdessä romanialaisten ohjaajien kanssa. Oli minun vuoroni ja puhuin toisille siitä, kuinka jokainen olemme erilaisina tärkeitä osia Kristuksen ruumiissa (1. Kor. 12:12-27). Tämän jälkeen lauloimme ylistyslaulun romaniaksi, ja eräs romanialaisista ohjaajista todisti muutoksesta, jonka Jumala oli tehnyt hänen elämässään. Ilta oli onnistunut, ja sen päätteeksi saimme kaikki yhdessä kiittää menneistä leiriviikoista ja pyytää siunausta vielä seuraavaan päivään.

– Kreeta

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.