6. päivä: perjantai 8.7.

IMG_0314

Aamu lähti hienosti käyntiin aamujumpalla, jonka Minna ja Kreeta vetivät. Oli kyykkäämistä ja venyttelyä. 🙂 Raamattutunnin aikana suunnittelimme yhdessä paikallisten nuorten kanssa päivän ohjelmaa. Leikimme ”urheilukentällä” useita leikkejä, joista toiset onnistuivat hyvin, toiset vähän vähemmän hyvin. Loppuajasta lapset halusivat pelata, yllätys yllätys, lipunryöstöä.

Lounaan jälkeen kävimme koko aktioporukalla rentoutumassa Irenken ja Josefin kotona. Meille tarjoiltiin jäätelöä, keksejä, suklaata ja juotavaa. Irenkellä ja Josefilla on aivan ihana koti ja vieraanvaraisuus on sitä luokkaa, että siitä saisin ainakin minä ottaa oppia! Porukka sai myös mahdollisuuden netin käyttöön, koska leiripaikalla ei tosiaan ole minkäänlaista verkkoa. Saimme koko päivän nauttia lämpimästä (lue: kuumasta) kelistä ja kävimme myös Beiuksessa uimassa. Rentoutuminen tuli kyllä tarpeeseen, vaikka useimmat olisivat mieluummin jääneet leirille. Kuitenkin oli hyvä välillä päästä lataamaan akkuja, jotta jaksaa vetää tämän leirin kunnialla loppuun saakka. 🙂

Illalla pidimme iltatilaisuuden vaihtelun vuoksi ulkona. Lauloimme samoja lauluja, joita lapset ja myös me olimme leirin aikana oppineet. Laulujen jälkeen Matias, Tuulia, Samppa ja Erkka vetivät Suurennuskone-sketsin. Näyttelimme myös Veri-draaman, joka kertoo Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta ja ylösnousemuksesta. Pyhä Henki oli vahvasti läsnä draaman aikana ja sen jälkeen, kun Miika Josefin tulkkaamana kertoi, kuinka Jeesus otetaan vastaan ja luki siihen liittyen pari Raamatun jaetta. Ilta jatkui vielä kokon äärellä yhdessä laulaen ja viimeisimmät menivät nukkumaan yhden aikaan yöllä.

– Sini

IMG_20160708_215124

IMG_0381

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *