Lauantai 8.7.2017

Hellou!

Tänään eli lauantaina vietimme päivää teemalla ”Suomi”. Aamu alkoi normaalilla romanialaisella aamupalalla, mutta lounaaksi saimme suomalaisittain valmistamaamme nakkikeittoa. Ruokaa riitti kaikille ja paikallisillekin vaikutti maistuvan.
Päivälliseksi saimme Marin ja Tuulian tekemää, tuttuakin tutumpaa, makaronilaatikkoa. Paikalliset olivat myös makaronilaatikon jälkeen erittäin tyytyväisiä, mikä tietenkin lämmitti jokaisen tiimiläisen mieltä.

Päivän aikana pyrimme toimimaan Suomi-teeman mukaisesti kaikilla mahdollisilla vastuualueilla, jonka johdosta esimerkiksi aktiviteetit olivat mahdollisimman suomalaisia. Opetimme lapsille ja paikallisille ohjaajille pesäpallon alkeita ja pelasimme aina niin tuttua ja turvallista lipunryöstöä.

Illalla näytimme lapsille pienen kuvaesityksen, joka sisälsi kuvia jokaiselta Suomen vuodenajalta. Lapset saivat myös maistaa suomalaista kulttuuria, kun jokainen sai palan perinteistä Fazerin suklaata sekä salmiakkia. Suklaa maistui, mutta oletettavasti salmiakki ei saavuttanut kansan suosiota.
Lopuksi lauloimme vielä ”Milläs minä pääsen taivaaseen?” ja opetimme lapsille muutaman yksinkertaisen sanan, kuten esimerkiksi ”epäjärjestelmällistyttämättömyydellisyydelläänsäkäänköhän” ja ”kiitos”. Sen jälkeen olikin aika ummistaa silmät ja suunnata ajatukset kohti seuraavaa yötä ja aamua.

 

-Kreeta

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.