Keskiviikko 5.7.2017

Kolmas leiripäivä alkoi lyhyellä aamuhartaudella, kuten tavallisesti. Hartauden jälkeen menimme syömään aamupalaa muiden ohjaajien kanssa. Kun aamupala oli syöty, lapset saapuivatkin jo paikalle. Heidän lisäkseen leirille saapui italialainen ryhmä, joka halusi tutustua tähän leiritoimintaan.

Heti ensimmäisenä oli aktiviteettien vuoro ja suuntasimme kentälle pelaamaan eevaa ja aadamia, lipunryöstöä ja kaikkia muita, ainakin lasten mielestä, kivoja pelejä. Tänään meillä suomalaisilla ei ollut vastuuta raamiksesta eikä askarteluista, joten paikallinen opettaja tuli vetämään sekä raamis- että askarteluhetket. Toki askartelutuokioissa sai olla avustamassa, kun yli kolmekymmentä lasta tarvitsee yhtä aikaa apua.

Raamiksen ja askartelujen aihe oli viisi leipää ja kaksi kalaa, joten lounaskin oli sen mukainen. Söimme lounassämpylät ulkona rinteellä istuen. Lounaan jälkeen oli taas aktiviteettien vuoro. Tällä kertaa vuorossa oli vapaata leikkimistä sekä jalkapalloa. Iltapäivällä lapset saivat vielä hetken askarrella ennen kotiin lähtöä.

Lasten lähdettyä ja päivällisen syötyämme loppu ilta kului jutellen, laulellen ja keräten voimia huomista päivää varten. Näissä maisemissa ja näiden ihmisten ympäröimänä on hyvä olla.

-Elsa

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.