Lauantai 15.7.2017

Lauantaiaamuna heräsimme vähän vähemmän virkeinä kuin aiemmin. Ehkäpä se johtui valvomisesta tai katolla juoksevista oravista… kuka tietää. Joka tapauksessa aamupalan syötyämme menimme pakkaamaan laukkujamme ja valmistauduimme myös henkisesti kotimatkalle. Vietimme viimeisiä hetkiä leirikeskuksen terassilla yhdessä Joszefin, Irenken, Hannielin, Hannan, Efin ja Ibi-mummon kanssa. Kuskimme Laszlo tuli hakemaan meitä puoleltapäivin ja hyvästelimme toisemme siunauksin ja halauksin. Lopuksi vielä rukoilimme yhdessä. Oli hyvä lähteä kotimatkalle ja kokea olleensa niin oikeassa paikassa kahden viikon ajan. Paljon ehdimme kokea tällä matkalla! Saimme kokea olevamme siunattuja ja koko reissu meni paremmin, kuin tiiminjohtaja osasi odottaa.

Kiitos kotiseurakunnallemme, joka meidät siunaten lähetti matkaan. Se on kantanut koko matkan ajan. Kiitokset myös ihan jokaiselle esirukoilijalle. Teidän panoksenne tähän reissuun on ollut korvaamaton. Yksin Isä tietää!

Paavalin sanoin: ”Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun!” (2. Kor. 2:14) Loppujen lopuksi kaikki on Jumalan kädessä. Me olemme tehneet osamme, Hän tekee loput. Siihen uskomme ja luotamme!

Olkaa siunattuja!

-Sini

 

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.