Maanantai 3.7.2017

Buna ziua!

Ensimmäinen yö meni mukavasti huolimatta välikatossa hyppivistä oravista ja huoneissa lentelevistä perhosista. Saimme nukkua pitkään, yhdeksään asti! Hyvin levänneinä saimme aloittaa ensimmäisen leiripäivän.

Tänä aamuna saimme kuulla tarkemmin leiriohjelmasta, eli mitä tapahtuu minäkin päivänä ja minä päivinä meidän tiimillämme on vastuu Raamattutunneista, askartelusta ja aktiviteeteista. Heti alkuun pääsimme tekemään kaikkea tuota. 😀 Sini piti Raamattutunnin Joonasta avustavan nukketeatteritiimin kanssa. Harjoittelu jäi vähäiseksi (toisin sanoen harjoittelua ei ollut ollenkaan), joten sitä hauskempaa tiimillämme ja lapsilla oli! Elsa piti sen jälkeen askartelutuokion ja ehdimme leikkiä muun muassa maa, meri, taivas – leikkiä sekä useampia hippoja.

Ensimmäiset neljä päivää tulevat olemaan pienten lasten päiväleirejä, jonka jälkeen isommat lapset tulevat neljäksi päiväksi ja yöksi. Loppuajasta on taas päiväleirejä, joten ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että saamme välillä levättyä ja säästettyä energiaa tulevaa varten.

Jumala on ollut kanssamme tänäänkin! Oli ilo jutella Irenken ja Jozsefin kanssa ja suunnitella näitä leirejä. He lähettävät lämpiä terveisiä muille viime vuoden tiimiläisille ja erityisesti Sannalle ja Miikalle ja heidän perheelleen!

Rukoilkaa Irenken ja Jozsefin puolesta sekä heidän näkynsä puolesta! Tämä vuosi on ollut vaikeampi kuin edelliset vuodet, mutta he luottavat siihen, että Jumala järjestää asiat parhain päin. Niin mekin uskomme!

-Sini

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.