Perjantai 14.7.2017

Hei!

Viimeinen leiripäivä. Viimeisen kerran lasten kanssa. Viimeiset hetket palvella näitä Jumalalle rakkaita yhdessä paikallisten kanssa. Aika meni nopeasti.

Lapset olivat samat kuin keskiviikkona. Pelejä ja leikkejä oli kahdessa erässä, kuten aiemmillakin kerroilla. Aadam ja Eeva oli jälleen suosittu, mutta myös piirileikit onnistuivat. Välillä myös teimme lettejä tyttöjen hiuksiin. He selvästi nauttivat siitä! Kreeta piti lapsille Raamattutunnin Joosuasta. Lapset kuuntelivat mielenkiinnolla ja vastasivat hienosti Kreetan esittämiin kysymyksiin. Elsa ohjasi taas kerran askartelun. Teimme lasten kanssa käsikoruja ja kirjanmerkit. Askartelut menivät aluksi hyvin, mutta loppuvaiheessa lapset olivat kärsimättömiä ja oli vaikeaa, kun ei voinut sanoa heille mitään kun ei ymmärtänyt mitään. Onneksi paikalliset tulivat apuun.

Toisaalta olo oli haikea kun lapset lähtivät leiriltä. Toisaalta olin kiitollinen siitä, että nyt aktio oli vedetty loppuun ja se onnistui hyvin. Tiedän kuitenkin, että se ei onnistunut siksi, että minä vein tiimin sinne tai siksi että tiimi oli hyvä. Se onnistui siksi, että Jeesus oli meidän kanssamme ja Hän auttoi joka tilanteessa! Kaikki kunnia kuuluu Hänelle!

Ilta leirissä sujui leppoisasti. Tällä kertaa paikallisten pyynnöstä itsekin menin istumaan iltaa ja myös Irenke tuli yhdessä meidän nuorten kanssa. Paikalliset olivat ostaneet meille pienet lahjat ja me olimme tehneet heille jokaiselle oman kortin. Meistä kaikista oli ehtinyt tulla yhtä suurta perhettä. Niin, me kuulumme Jumalan perheeseen.

-Sini

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.