Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruma ankanpoikanen -joulumusikaali

12.12.2015 klo 19:00

”Tiheässä kasvustossa takiaisenlehden alla ankkaemo hautoo pesässään munia. Suurin muna jää viimeisenä jäljelle. Vieraisille tuleva vanha ankka arvelee, että muna on kalkkunan, koskapa sitä itseään on kerran puijattu samalla tavalla. Emo päättää kuitenkin suorittaa hautomisen loppuun, ja munasta kuoriutuu ruma, suuri, harmaa ja oudonnäköinen koiraspuolinen poikanen. Se saa osakseen huonoa kohtelua: ankat näykkivät ja pilkkaavat, kanat nokkivat, kalkkunakukko ahdistelee ja palvelustyttökin potkii. Omat sisarukset ja emokin muuttuvat ilkeiksi.”
(Ruma ankanpoikanen, H. C. Andersen)

Tästä alkaa nykypäivään tuotu puhutteleva musikaali, jossa perhe viettää rauhallista aattoiltaa. Lapset ovat menossa nukkumaan, ja äiti tulee lukemaan lapsille kertomuksen Rumasta ankanpoikasesta.

Katsojat viedään tarinankuljettajan mukana joulun tapahtumiin yli 2000 vuoden päähän. Joosefin, Marian ja Jeesus-lapsen kokemukset tuodaan hyvin elävällä tavalla tähän päivään ja yleiseen tapaan suhtautua Jumalan Poikaan. Laulut sitovat tapahtumat toisiinsa, eikä huumorinkaan osuutta ole unohdettu. Tarina päättyy sadusta tuttuun muodonmuutokseen, jossa kaikkien hylkäämästä ankanpojasta kasvaa uljas valkoinen joutsen.

Musikaalin esittää Kokkolan Baptistiseurakunnan 50 henkilön musikaaliryhmä lauantaina 12.12. klo 19 Ullavassa Veikko Vionojan koululla. Esityksessä on useita sooloja, mutta yleisökin pääsee osallistumaan perinteisiin joululauluihin. Tilaisuus on maksuton. Esityksen jälkeen on kahvitarjoilu, jossa vapaaehtoinen maksu.

Tiedot

Päivämäärä:
12.12.2015
Aika:
19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Veikko Vionojan koulu
Vionojantie 29
Ullava,
+ Google Map