Tiistai 4.7.2017

Tsau! Päivä lähti vain käyntiin. Hieman meluhaittaa yöllä tanssahtelevista oravista, mutta tarpeeksi väsyneenä kun nukkumaan meni ei niihin jaksanut oikein kiinnittää huomiota. Edellisen illan vietimme toistemme kanssa jutellen, soitellen ja hengaillen. Uskallettiimpa myös Kreetan ja Essin kanssa pulahtamaan viimevuotisessa kastealtaassa. Kyseessä siis puro joka virtaa alas vuorilta ihan leirimme vieressä.

Yhteisen aamupalan jälkeen lapset saapuivat jälleen bussilla, joka oli ihan täynnä lapsia. Kuustoista paikkaseen autoon saa helposti kolmisen kymmentä lasta. Lasten tultua lähdimme pelaamaan ja leikkimään yhdessä. Hitiksi muodostuneesta lipunryöstöstäkään ei säästytty, vaan edellisen vuoden lapset halusivat ehdottomasti pelata sitä. Leikkien jälkeen oli vuorossa Sinin Joona- raamis. Tällä kertaa myös käsinukkejen liikuttajat olivat hereillä ja Joona heitettiin vain kerran yli laidan. Raamiksen jälkeen lapset askartelivat Elsan ja kumppaneiden kanssa origami laivoja teemaan sopien. Lounaaksi tarjoiltiin hotdogeja.  Heti lounaan jälkeen siirryimme taas pelikentille olemaan lipunryöstöä ja Aatamia ja Eevaa. Kuuman sään takia lapset eivät jaksaneet kovinkaan kauaa vaan siirryimme hengailemaan ja sylittämään lapsia varjoon. Pian lapsia sitten tultiinkin hakemaan. Samat lapset tulevat huomenna uudestaan.

Tätä kirjoittaessa olemme Irenken ja Jozefin kotona netin äärellä. Mittari näyttää lämpötilaksi +27 astetta. Tällä reissulla oli tarkoitus vähän päivitellä tietoja ja täydentä välipala varastoja. Kerrassaan loistava päivä takana. Oikein rakkauden täyteinen. Lapset ovat ihania ja syli ei kauaa kerkeä olla tyhjänä. Se tunne kun ei tiedä kumpi sitä sylittämistä tarvitsee, minä vai lapsi. 🙂

Rukoilkaa, jotta saisimme levättyä öisin hyvin. Saisimme energiaa viettää aikaa lasten kanssa. Elsan kipeän pikkuvarpaan puolesta voisi myös rukoilla. Jozefin ihanan äidin puolesta pyydän myös rukousta. Etenkin voimia ja jaksamista.

Tsaukkelis Tuulia

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat käytössä.