Turvallisesti perillä

IMG_0204

Salut!! Tänään saavuttiin pitkän matkan jälkeen Romaniaan. Ajoimme (Järvelän perhe) Baltian läpi Unkariin ja olimme tiimiä vastassa Budapestin lentokentällä. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja nyt meitä onkin koko suomitiimi kasassa eli yhteensä 13 henkilöä. Unkarin romanimission työntekijä Lazlo kuljetti saapuneen tiimin yhdessä meidän kanssa Romaniaan kaupunkiin nimeltä Beius. Siellä meitä oli vastassa iloinen ja ystävällinen pariskunta, Irenke & Josef. He ovat tehneet leirityötä täällä Romaniassa jo pitkään. Tänä vuonna heillä ei ollut apuvoimia leirien järjestämiseen ja niinpä meillä oli mahtava mahdollisuus tulla konkreettisesti tekemään lähetystyötä ja auttaa heitä leirien järjestämisessä.

IMG_0230

Seuraavat kaksi viikkoa tulevatkin olemaan täynnä ohjelmaa ja aikaa romanilasten parissa! 🙂
Muistakaa tiimiä rukouksin, erityisesti kieli asettaa meille haasteet leiriohjelmassa, koska puhumme englantia ja se tulkataan romaniaksi! Pyydämme myös muistamaan rukouksin erityisesti tätä pariskuntaa, joka tekee tätä leirityötä. He ovat väsyneitä ja silminnähden kiitollisia siitä, että olemme tulleet heidän avukseen!

Laitamme lisää tekstiä tulemaan aina kun pääsemme sitä nettiin lisäämään, leiripaikka sijaitsee vuorilla ja siellä ei ole verkkoa ollenkaan, joten meitä ei saa kiinni edes puhelimella 🙂

– Miika

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *